Over ons

Wij zijn Saryne & Hanna, beiden 31 jaar en geboren en getogen in Delft. We kennen elkaar sinds de tweede klas van de middelbareschool en zijn sindsdien goede vriendinnen. Na ons VWO-eindexamen zijn we psychologie gaan studeren in Leiden. Hanna studeerde af in sociale en organisatiepsychologie en Saryne in neuropsychologie. Via een stage kwamen we bij onze huidige werkgevers terecht, waar we allebei een HR-functie vervullen.

Ons verhaal

We hebben allebei een leuke en uitdagende fulltime baan bij een multinational. Toch liepen we al langer rond met de wens om, naast onze baan, te ondernemen. We waren nieuwsgierig naar het proces, de risico's en keuzes die erbij komen kijken. De wil om te starten was er, alleen een goed idee ontbrak nog.

Vorig jaar werden we voor ons werk uitgezonden naar het buitenland. Hanna werkte een jaar in Beijing en Saryne in Praag. In april 2013 kreeg Hanna bezoek van drie vriendinnen, onder wie ook Saryne. Koninginnedag (Kroningsdag) kwam eraan. Hanna had een uitnodiging voor een feestje op de Nederlandse ambassade en besloot voor die gelegenheid een jurkje voor de vier dames te laten maken. Daar kregen we zulke positieve reacties op dat we ons realiseerden dat we het product voor onze onderneming gevonden hadden: een stijlvol en kwalitatief mooi vlaggenjurkje voor nationale evenementen zoals Koningsdag, sportevenementen en Nederlandse feesten.

Ons product

We wilden graag een jurk op de markt brengen die van goede kwaliteit is, mooi valt en die voor langer in de kast is. En dat is gelukt. We hebben een mooie stof gevonden, meerdere doorpas sessies gehouden met echt vrouwen (S tm XL) en daaruit is de vlaggenjurk gekomen met drie opties voor halzen: de V hals, de Boothals en de Ronde hals. Hij is gemaakt van een zwaardere viscose strech die fraai om het lichaam valt. De coupnaden en dubbele voering van het bovenstuk geven de jurk een luxe uitstraling en de hogere tailleband en een iets wijder vallende kokerrok accentueren je figuur op een mooie manier. Ook geschikt voor de dames met een maatje meer. 

Het vlaggenjurkje is mooi te combineren met oranje assecoires en je steelt de show tussen alle oranje outfits. Gewoonweg een mooi jurkje voor tijdens Koningsdag, bij een haringparty of als WK jurkje tijdens sportieve evenementen zoals het WK hockey, WK schaatsen of WK voetbal.