Verzenden

Voor verzending in Nederland berekenen we €3,99 verzendkosten. Buiten Nederland rekenen we €6,95 verzendkosten. De bestellingen worden afgehandeld door het logistieke centrum Pantar Amsterdam. Standaardbestellingen die met PostNL worden verzonden, worden na betaling binnen 2-3 werkdagen afgeleverd.

Woont u in het buitenland, dan kan de bezorgtijd oplopen. Voor exacte bezorgtijden voor uw land verwijzen we u naar www.postnl.nl. 

Retourneren

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn over uw bestelling dan kunt u de vlaggenjurk, mits gekocht via www.flagsible.com en onbeschadigd, binnen 14 dagen retourneren. Wij kunnen geen artikelen accepteren die slijtageverschijnselen vertonen die niet veroorzaakt kunnen zijn door het artikel alleen maar te passen, bijvoorbeeld sporen van make-up of geurtjes die erop wijzen dat het artikel is gedragen.

Hoe kunt u uw vlaggenjurk retourneren:

Om uw vlaggenjurkje te retourneren moet u bij ons geregistreerd zijn als 'klant'. Als u uw jurkje als 'gast' heeft besteld kunt u heel makkelijk 'klant' worden door een mailtje te sturen naar info@flagsible.com Wij sturen u dan een wachtwoord toe waarmee u kunt inloggen en uw bestelling(en) kunt retourneren.

Als geregistreerde klant:

  1. Log in op www.flagsible.com en klik onderaan de website op MIJN BESTELLINGEN.
  2. Klik op het nummer onder BESTELLING REFERENTIE.
  3. Vink onder uw adres het product aan dat u wilt retourneren en geef een reden voor het retourneren.
  4. Klik op RETOURBON AANMAKEN.
  5. Wij ontvangen een bericht van uw retourzending. Zodra wij de retourzending hebben goedgekeurd ontvangt u van ons een e-mail en kunt u onder MIJN RETOURZENDINGEN uw retourslip downloaden en printen. 
  6. Pak de vlaggenjurk(en) netjes en onbeschadigd in en stuur deze met voldoende porto en de retourslip naar het adres dat op de retourslip staat vermeld. 
  7. Tip: geef uw post af bij het postkantoor voor een afgiftebewijs.
  8. U ontvangt van ons bericht wanneer de retourverzending is ontvangen.
  9. Als wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen wij het geld op uw rekening terugstorten.
 

Beschadigde goederen

Flagsible staat voor een hoge kwaliteit. Wanneer één van onze artikelen desalniettemin niet aan de verwachtingen voldoet vinden we dat natuurlijk vervelend. Neem in dat geval binnen 24 uur na ontvangst van het beschadigde product contact met ons op. U krijgt het aankoopbedrag en de retourkosten volledig vergoed. Onder het kopje Verzenden & Retourneren leest u hoe u de vlaggenjurk kunt terugzenden. Wij kunnen alleen klachten over producten accepteren die via www.flagsible.com zijn gekocht.

Ruilen

Als u niet de juiste maat heeft gekozen, u heeft meerdere maten besteld of u wilt toch een andere hals dan kunt u de vlaggenjurk(en) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en eventueel (direct) online een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra we de geretourneerde vlaggenjurk hebben ontvangen, en hij voldoet aan de voorwaarden zoals beschreven bij Retouren,  storten wij het volledige bedrag terug. Let op: voor het retourneren betaalt u de verzendkosten. 

Terugbetalingen

Wanneer de geretourneerde goederen zijn gecontroleerd en in ons magazijn zijn verwerkt, ontvangt u ter bevestiging een e-mail. Het bedrag wordt op de bankrekening gestort die voor de betaling is gebruikt. Het kan maximaal 30 werkdagen duren voordat het bedrag op uw bankafschrift is bijgeschreven. Dit is afhankelijk van uw bank.

Heeft u de goederen correct geretourneerd, maar heeft u na 15 dagen nog geen orderbevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet uw order- en factuurnummer te vermelden.